Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Το πράσινο αρκουδάκι που έχει τρελάνει κόσμο!

Ένα πράσινο αρκουδάκι, ο Gummy Bear καταρρίπτει μυθικά ρεκόρ πωλήσεων που ως σήμερα έμοιαζαν ακατάρριπτα στην Ελληνική δισκογραφία!Πάνω από 205.000 πωλήσεις για το album του Gummy Bear που κυκλοφόρησε με τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ στις 19 Νοεμβρίου.

Ανάρπαστο έγινε το album του Gummy Bear στα καταστήματα δίσκων και στα περίπτερα της χώρας,ξεπερνώντας ιστορικά ρεκόρ πωλήσεων που κατείχαν θρυλικά albums των περασμένων δεκαετιών.Μέσα σε μια βδομάδα εξαντλήθηκε τρεις διαδοχικές φορές και ακόμα η ζήτηση παραμένει!

Το αξιαγάπητο πράσινο αρκουδάκι Gummy Bear, που το ομώνυμο τραγούδι του σιγοτραγουδιέται από όλους σε 30 γλώσσες, έκλεψε την παράσταση και στην Ελλάδα, αφού στον ήχο του χτυπούν τα περισσότερα κινητά, μικροί και μεγάλοι έχουν ξετρελαθεί μαζί του, και αναμφισβήτητα πλέον θεωρείται το hit της χρονιάς!

Μάθαμε το πράσινο αρκουδάκι από το τηλεοπτικό spot της εταιρείας Υφαντής. Μας συνεπήρε με τις απίστευτες χορευτικές φιγούρες του. Και μας διασκέδασε με την ανάλαφρη μελωδία του και την υπόσχεσή του «Θα ΄μαι καλό παιδί» για να μας κερδίσει ολοκληρωτικά και με τα 19 τραγούδια του, μεταξύ των οποίων κι άλλα δύο ελληνικά, ο «Τρελοχαβανέζος» και το «Μη και μη». Τις επόμενες μέρες ο Gummy Bear κυκλοφορεί και σε DVD όπου το πράσινο αρκουδάκι καλεί όλα τα παιδιά να κουνηθούν στον δικό του το ρυθμό! Και όχι μόνο! Αμέσως μετά, έρχεται το Χριστουγεννιάτικο album του Gummy Bear, με τα ωραιότερα τραγούδια των Χριστουγέννων τραγουδισμένα στα ελληνικά με τη χαρακτηριστική φωνή του Gummy Bear, που θα ξετρελάνει όλο τον κόσμο! Χριστούγεννα με το πιο αγαπημένο μας αρκουδάκι! O αξιολάτρευτος Gummy Bear ως το τέλος του χρόνου υπολογίζεται πως θα έχει πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα στην Ελλάδα!!!

Για να το ακούσετε και να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=97uCepMD7I8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου