Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Από σήμερα αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων για υπαγωγή στο «Ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης, με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 25.000 ανέργων» του ΟΑΕΔ.

Από σήμερα αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων για υπαγωγή στο «Ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης, με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 25.000 ανέργων» και για άτομα που θα προσλάβουν με καθεστώς μερικής απασχόλησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Ακολουθεί το δελτίο τύπου για το θέμα που εξέδωσε την 25.11.2011 και έδωσε στη δημοσιότητα, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 25-11-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τροποποίηση του «Ειδικού διετούς προγράμματος   προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 25.000 ανέργων»

Μετά την τροποποίηση του «Ειδικού διετούς προγράμματος  προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 25.000 ανέργων» ο Οργανισμός ενημερώνει τους εργοδότες ότι από Δευτέρα 29-11-2010 μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο ανωτέρω πρόγραμμα που υλοποιείται από 9-4-2010, και για ανέργους που θα προσλάβουν με καθεστώς μερικής απασχόλησης.

Οι δαπάνες για την εφαρμογή του προγράμματος προβλέπεται να συγχρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους (ΠΔΕ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου