Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Στον «αέρα» το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για δεκάδες δικαιούχους του νομού Αττικής

Το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας έτους 2011, με οργανωμένα «γκρουπς» κατά εβδομάδα, για δικαιούχους του νομού Αττικής με προορισμό τους νομούς Λέσβου, Καστοριάς, Πρέβεζας και Κέρκυρας ακυρώνονται μετά από «κώλυμα» στο Ελεγκτικό Συνέδριο στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με τα ξενοδοχεία των νομών αυτών. 
Όσοι δικαιούχοι επιθυμούν μπορούν από την Τρίτη 12 Ιουλίου να ανταλλάξουν τα εισιτήρια του εκδρομικού προγράμματος με δελτία κοινωνικού τουρισμού.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν της υπ’αρ. 155/2011 πράξης του Ζ’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σας γνωρίζουμε ότι το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του Ο.Ε.Ε. έτους 2011, με οργανωμένα «γκρουπς» κατά εβδομάδα, για δικαιούχους του νομού Αττικής, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ήτοι από 16/7/2011 έως 24/9/2011, εκτός από τις περιπτώσεις των νομών Λέσβου και Καστοριάς, για τις οποίες το Ελεγκτικό Συνέδριο με την ανωτέρω πράξη του αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης, καθώς και για τους νομούς Πρέβεζας και Κέρκυρας, για τα ξενοδοχεία των οποίων, σύμφωνα με την ίδια πράξη, κωλύεται η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.
Για τους ανωτέρω και μόνο 4 νομούς, το Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε., έχοντας επίγνωση της κοινωνικής του ευθύνης, αποφάσισε για όσους δικαιούχους εκδρομείς το επιθυμούν, να ανταλλάξουν τα εισιτήρια του εκδρομικού προγράμματος, που έχουν ή θα έχουν στην κατοχή τους, με δελτία κοινωνικού τουρισμού. Όσοι από τους δικαιούχους εκδρομείς δεν επιθυμούν την ανταλλαγή των εισιτηρίων τους με δελτία κοινωνικού τουρισμού, δεν χάνουν το δικαίωμα τους και συνεπώς θα είναι εκ νέου δικαιούχοι για το αντίστοιχο πρόγραμμα έτους 2012.
Η αντικατάσταση αυτή θα λαμβάνει χώρα από την Τρίτη 12/7/2011στα οικεία γραφεία διανομής Ν. Αττικής του Ο.Ε.Ε. κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου